Kontakt oss

Kirkekontoret i Halden ligger i Os Allé 13, 4. etasje. Her finner du menighetskontorer for Den norske kirkes menigheter i Halden og kirkevergens kontor.

Kirkeverge- og menighetskontoret er stengt for normalt besøk på grunn av smitteverntiltak. Har du gjort avtale om samtaler, må du kontakte den du har gjort avtale med for å slippes inn i etasjen.

Sentralbordet er betjent som vanlig mellom kl. 10:00 og 14:00. Vi kan nås på mail (se under). Gjelder det gravferd eller kirkegårder, kontakt kirkevergen. Gjelder det gudstjenester, dåp og vigsel, kontakt menighetskontoret.

Normalåpningstider

Tirsdag - fredag kl 10-14

Telefonnumre

Kirkevergens kontor: 69 17 95 30,

fellesraadet@kirkenshus.halden.no

Menighetskontoret: 69 17 95 65

halden@kirkenshus.halden.no

Postadresse

Post til Halden kirkelige fellesråd, Kirkevergen i Halden og alle Den norske kirkes menigheter i halden kan adresseres til:

[Mottager]

Os Allé 13

1777 Halden

Klikk her for oversikt over alle ansatte i Den norske kirke i Halden

Her finner du kirkekontoret og Os kapell:

Kontaktskjema

Benytt gjerne dette skjemaet hvis du ønsker å kontakte oss, eller gi tilbakemeldinger. Vi prøver å svare deg i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Kirkens SOS

Den norske kirke