Kontakt oss

Kirkekontoret i Halden ligger i Os Allé 13, 4. etasje. Her finner du menighetskontorer for Den norske kirkes menigheter i Halden og kirkevergens kontor. Åpningstider er tirsdag til fredag kl 10-14.

Sentralbordet er betjent i kontorets åpningstid. Vi kan også nås på mail (se under).

Gjelder det gravferd, gravsted, gravstell eller kirkegård, kontakt kirkevergen.

Gjelder det gudstjenester, dåp, konfirmasjon og vigsel, kontakt menighetskontoret.

Telefonnumre

Kirkevergen og menighetskontoret deler sentralbord: 69 17 95 30. Menighetskontoret kan også nås på 69 17 95 65 og 69 17 95 53.

Mail menighetskontoret: halden@kirkenshus.halden.no

Mail kirkevergen: fellesraadet@kirkenshus.halden.no

Postadresse

Post til Halden kirkelige fellesråd, Kirkevergen i Halden og alle Den norske kirkes menigheter i halden kan adresseres til:

[Mottager]

Os Allé 13

1777 Halden

Klikk her for oversikt over alle ansatte i Den norske kirke i Halden

Her finner du kirkekontoret og Os kapell:

Kontaktskjema

Benytt gjerne dette skjemaet hvis du ønsker å kontakte oss, eller gi tilbakemeldinger. Vi prøver å svare deg i løpet av 1-3 arbeidsdager.

Kirkens SOS

Den norske kirke