Livets gang/Trosopplæring/Småtrolla i Berg

Småtrolla i Berg

publisert: 02. Juli 2021
Høsten 2021 ser lys ut for samlinger!

Vi håper og tror at vi etter sommeren kan ønske dere hjertelig velkommen til Småtrolla i Berg: En småbarnssanggruppe for barn mellom 1 og 5 år, i følge med voksen.

Planlagt oppstart er onsdag 1. september kl. 17.00 - 18.30.

Vi begynner samlingene med musikkstund og en liten bibelfortelling. Deretter er det lek og formingsaktivitet frem til vi spiser kveldsmat sammen kl. 18. Hver familie betaler 20 kr for maten.

Vi møtes i Berg Kirkestue annenhver onsdag, frem til og med onsdag 24. november (se vedlagt terminliste).

Menighetspedagog Iselin A. Gjøstøl leder samlingene og kantor Maria Haug spiller på pianoet. Fantastiske frivillige i Berg menighet disker opp med kveldsmat.

Kontingenten til Småtrolla i Berg er 50 kr. pr. barn pr. år.

Påmelding til Iselin Andersen Gjøstøl, tlf. 415 80 269 / iag@halden.kommune.no - eller bare møt opp!

Velkommen til småbarnssang, lek og kveldsmat i Berg Kirkestue!

Småtrolla i Berg