Livets gang/Trosopplæring/Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken!

Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken!

Idd kirke 09. - 10. november / Immanuelskirken 16. - 17. november / Asak kirke 23. - 24. november
publisert: 23. Oktober 2019
LysVåken er både morsomt, spennende, koselig og lærerikt. I år arrangeres det i tre av våre kirker! Alle født i 2008 inviteres til å være med på arrangementet.

Bilde

Du er velkommen!

Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken! Et nytt kirkeår er snart i gang. Dette feirer vi med arrangementet "LysVåken". Alle på 6. trinn (født i 2008) inviteres til å være med på feiringen. De som står som medlemmer av Den norske kirke mottar invitasjon i posten.

Hva er LysVåken?

Vi møtes i kirken lørdag ettermiddag. Lørdagen blir det ulike rebuser, workshops, leker og kirkesafari, samt middag og kvelds. Vi blir kjent med hverandre og kirken, og forbereder oss til LysVåken-gudstjenesten søndag kl. 11. Når natten kommer finner vi soveposen vår og sover noen timer før vi søndag morgen spiser frokost og gjør oss klare for gudstjenesten. Vi håper foreldre, søsken og andre kjente kommer til kirken og får med seg LysVåken-gudstjenesten kl. 11.00 :)

LysVåken i Idd

Idd menighet har LysVåken i Idd kirke lørdag 09. - søndag 10. november.

LysVåken i Rokke, Berg og Halden

Rokke, Berg og Halden menigheter arrangerer felles LysVåken-helg i Immanuels kirke lørdag 16. - søndag 17. november.

LysVåken i Asak og Tistedal

Asak og Tistedal menigheter går sammen om LysVåken i Asak kirke lørdag 23. - søndag 24. november.

Påmelding

Fyll ut påmeldingsskjemaet nedenfor. Du vil motta pakkeliste og annen nyttig informasjon på mail når arrangementet nærmer seg - så fyll inn en epost-adresse du sjekker jevnlig :)

Ikke nøl med å ta kontakt dersom du har spørsmål eller kommentarer! :)
Menighetspedagog Iselin Andersen Gjøstøl nås på tlf.: 41580269 og på mail: iag@halden.kommune.no

Vi gleder oss til tre livlige helger i kirkene våre! Håper vi ses!

Påmelding til LysVåken 2019

Påmelding til alle LysVåken-arrangementene i Halden gjøres her.

NB: Påmelding må skje sammen med en voksen!

Hvilket arrangement vil du melde deg på?

Kryss av for hvilket LysVåken-arrangement du ønsker å melde deg på. Du kan velge mellom:

• Idd kirke 09. - 10. november
  • Immanuelskirken 16. - 17. november
  • Asak kirke 23. - 24. november

Informasjon om deltager

Foresatt 1

Foresatt 2

Bruk av bilder

Vi prøver å få tatt en del bilder underveis i arrangementet. Vi vet at mange deltagere og foreldre synes det er hyggelig å se bilder i etterkant, og vi vil gjerne bruke bilder fra Lys Våken til å vise frem hva som skjer i menighetene og til å rekruttere til senere års arrangementer.

Vi ber derfor dere som er foreldre om å krysse av om vi får lov til å bruke bilder der ditt barn er i tydelig fokus.

Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken!