Livets gang/Trosopplæring/Kick-off for konfirmantene i Rokke, Berg og Halden

Kick-off for konfirmantene i Rokke, Berg og Halden

publisert: 12. September 2019
Alle konfirmantene i Berg, Halden og Rokke skal på kick-off-dag på Ormtjernhytta lørdag 14/9. Her følger litt praktisk informasjon.

Lørdag 14. september 2019

Tid:

13:00 – 17:00

Møt opp på Ormtjernhytta kl 13. Bommen opp til hytta blir låst opp. Konfirmantene kan hentes igjen samme sted ca kl 17.

Sted:

Se kart nedenfor.

Klær:

Du må kle deg for å være ute hele tiden. Det er ikke værforbehold. Ha på deg tøy du kan gå i, bevege deg i og som tåler litt ”herjing”. Du trenger solid fottøy som tåler litt vann.

Ta med:

• Litt ekstra tøy (se an været)
  • Drikke og evt. mat du vil spise under veis (du får grillmat og drikke til maten)

Hva skjer:

Du skal være sammen med basisgruppen din, og sammen skal dere gå en aktivitetsløype med ulike oppgaver og utfordringer. Dere får poeng for samarbeid og gjennomføring. Etter aktivitetsløypa skal vi grille, og deretter er det tautrekking og kåring av dagens vinnergruppe. Gled deg, dette blir gøy!

Lurt tips:

Legg mobilen din i en tett pose hvis det regner, evt. la den bli igjen hjemme.

Mat:

Vi skal grille ved hytta etter aktivitetsløypa. Hvis du har matallergier det er relevant at vi må ta høyde for er det fint om du gir beskjed.

Foresatte:

De som har meldt seg til å hjelpe til under veis møter kl 11:30. (Konfirmanter som kommer tidlig må vente ute mens vi har briefing av medarbeidere.)

Vi vil gjerne ha med flere til å hjelpe til, både som postmanskaper og med andre ting. Hvis dere ikke skrev dere på lista på oppstartsamlingen men har mulighet til å være med kan du sende en sms til 94171465.

Vi sees!

Kick-off for konfirmantene i Rokke, Berg og Halden