Livets gang/Konfirmasjon/Info til alle som skal konfirmeres i Prestebakke kirke

Info til alle som skal konfirmeres i Prestebakke kirke

publisert: 29. August 2021
Da nærmer den store dagen seg og dere skal endelig få stå til konfirmasjon. Søndag 19. september kl. 10.00 og 12.00 i Prestebakke kirke. Kort forberedelsessamling i Prestebakke kirke onsdag 8.september kl. 17.00

Kjære konfirmanter og foresatte – konfirmantåret 2020-21!

Et merkelig konfirmantår ligger bak oss og nå nærmer endelig vårens utsatte konfirmasjon seg. Jeg håper dere alle har det bra og at dere gleder dere til fest og feiring i Prestebakke kirke søndag 19.september kl 10 og kl 12 – selv om det blir på «koronavis» også i år både i kirken og på arrangementene etterpå.

De lokale smittevernmyndighetene har besluttet at hver konfirmantfamilie får tildelt 12 plasser (konfirmanten inkludert) på konfirmansjonsgudstjenesten – noe som selvsagt er langt færre enn vanlig. Håper likevel dere alle har forståelse for det.

Smittevernmyndighetene har også pålagt oss å ha en liste med navn og mobil-nummer på alle de tilstedeværende. Denne listen vil bli makulert etter 10 dager. Jeg ber dere derfor sende en liste med navn og mobilnummer over hvem som kommer fra deres familie til reidar.finsadal@halden.kommune.no innen tirsdag 14.september. Hjertelig takk!

På grunn av koronasituasjonen blir det heller ikke i år noe tilbud om felles-fotografering. Vi trenger likevel en kort forberedelsessamling blant annet for å prøve konfirmantkapper.

Denne samlingen (som det selvsagt er viktig at alle møter opp på) blir i Prestebakke kirke onsdag 8.september kl 17.00

Har dere ellers spørsmål dere lurer på, er det bare å ta kontakt! Reidar Finsådal: reidar.finsadal@kirkenshus.halden.no eller

Jeg gleder meg til å møte dere igjen!

Reidar Finsådal

Sigvald Steilbu Kapellan