Livets gang/Konfirmasjon/Info til alle som skal konfirmeres i Tistedal kirke lørdag 18. september 2021

Info til alle som skal konfirmeres i Tistedal kirke lørdag 18. september 2021

publisert: 28. August 2021
18. september er det konfirmasjon i Tistedal kirke for konfirmanter i Tistedal menighet. Her følger litt praktisk info.

Samling før konfirmasjon mandag 13. september i Tistedal kirke kl. 17.00

Vi skal prøve noen konfirmantkapper og snakke om det som skjer på konfirmasjonsdagen.

Fotografering

På grunn av smittesituasjonen har vi ikke organisert noen form for fotografering. Vi vurderte det slik at vi ikke kan stå tett på et gruppebilde, og vi slipper da også å bruke kappene to ganger. Den enkelte familie kan ta egne bilder, og utenfor kirken på konfirmasjonsdagen kan en ta bilde av seg i konfirmantkappe slik mange ønsker.

Konfirmasjonsdagen 18. september. Møt fram 10.30! Gudstjenesten begynner 11.00.

Oversikt over navn og konfirmasjonstidspunkt for Asak og Tistedal finner du på vedlagte PDF-fil, men i Tistedal er alle på samme gudstjenesten

På konfirmasjonsdagen møter alle konfirmantene i Asak kirken 30 minutter før gudstjenesten. Gudstjenesten varer i ca en time.

I tillegg til seg selv kan hver konfirmant ta med seg til sammen 11 gjester i kirken. Vi har altså oppjustert dette tallet for denne kirken. Vi må registrere navn og telefonnummer på alle som er i kirken. Det er fint om foresatte skriver ned en liste for deres gjester og leverer i døra når de kommer, så slipper vi å bruke tid på å notere dette.

Hvis du lurer på noe kontakt konfirmantlærer Kjell halvard Flø:
kjell.halvard.flo@kirkenshus.halden.no

(Denne siden er oppdatert 28.august 2021)