Livets gang/Konfirmasjon/Konfirmasjon i september 2021 for konfirmanter i Asak og Tistedal

Konfirmasjon i september 2021 for konfirmanter i Asak og Tistedal

publisert: 10. Desember 2020
Konfirmasjon er flyttet til september. Se vedlagte dokument "Konfirmasjonstidspunkt Høsten 2021" Der finner du navn og tidspunkt for den enkelte konfirmant.

Hei,

Har du spørsmål om tidspunkt for konfirmasjon? Ta kontakt med kapellan Sigvald Steilbu sigvald.steilbu@kirkenshus.halden.no

Hver konfirmant kan ha med seg 9 andre personer i familien , altså 10 inkludert konfirmanten. Hver familie får to kirkebenker eller stolrekker, slik at det er mulig å få til meters avstand mellom ulike kohorter. Vi bruker tomme kirkebenker til å skape avstand. Bruker vi benk 1 og 2 til en familie hopper vi over 3 og bruker 4 og 5 til neste familie osv. Det er navnelapper som viser hvor familiene skal sitte. Når vi går ut av kirken begynner vi med de som sitter bakerst for å holde på metersavsstand og minst mulig møter mellom folk.

Vedlagte liste er oppdatert 28.august 2021