Livets gang/Konfirmasjon/​​​​​​​Luciamorgen i Berg kirke - info til konfirmantene

​​​​​​​Luciamorgen i Berg kirke - info til konfirmantene

publisert: 09. Desember 2019
Her finner du som er konfirmant i Berg det du trenger å vite om Luciamorgen.

Fredag 13/12 kl 06:30 inviterer Berg menighet til feiring av St. Lucias dag med lys, musikk, gode ord, gløgg og lussekatter.

St. Lucia var en ung siciliansk jente som døde for sin tro på 300-tallet. Hun er helgen for lys og helbredelse, og 13. desember feirer vi Luciadagen midt i mørketiden for å minne oss om at Guds omsorg og kjærlighet omslutter oss også når verden er mørk og kald.

Luciamorgen er et åpent arrangement hvor alle er velkomne. Denne samlingen markerer også slutten på dette konfirmantsemesteret (*)  – derfor er foreldre og familier til konfirmantene spesielt invitert. Ta gjerne med naboer, kollegaer og besteforeldre!

Programmet varer ca 40 minutter, og deretter serverer vi gløgg og lussekatter til alle på vei ut av kirken.

Alle konfirmantene skriver navnet sitt på programheftet dere får og leverer bakerst i kirken etter at samlingen er ferdig (ta med egen blyant!).

Dere som har avtalt med Berit å ta med lussekatter leverer disse til Pål bakerst i kirken når dere kommer.

(* = selv om en halve Berg 2 har ministranttjeneste på søndag.)