Du kan få hjelp og støtte når en du er glad i dør.
Les mer
Vedtekter for gravplasser i Halden kommune
Les mer
Vi kan tilby deg fullt stell av ditt gravsted på sommeren. Blomsterbedet blir plantet og holdt pent igjennom hele sommeren. I tillegg til sommerstell kan vi tilby blomster til påske, lyng på høsten og granbar og krans til Allehelgensdag. Nyhet fra 2019 er at vi tilbyr deg å få pyntet gravstedet ditt med en blomsterbukett til 17. mai.
Les mer
Kirkens SOS
Tlf. 22 40 00 40
Om noen vil snakke med en lokal prest vil kirkekontoret formidle kontakt. Men det finnes også en døgnåpen telefonlinje i Kirkens SOS for mennesker som den som trenger noen å snakke med om personlige spørsmål, og for den som kjenner at en er rammet av en krise. Hjemmesiden til kirkens SOS med kontaktinformasjon finner du nedenfor:
Les mer
Det er trist når en familie rammes av dødsfall og vi mister noen som har stått oss nær. Det er mest vanlig å kontakte begravelsesbyrået først, som deretter kontakter kirkekontoret og presten. Presten vil deretter kontakte den i familien som er ansvarlig for begravelsen og avtale et møte med familien. Dette møtet kan være hjemme hos familien eller i et samtalerom på kirkekontoret, alt etter hva familien ønsker.
Les mer

 

 

Stell av gravsted

Halden kirkelige fellesråd tilbyr stell av gravsted.

Klikk her hvis du ønsker nærmere informasjon

 

 

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone