Innskriving konfirmantåret 2021-2022

Her finner du skjema for påmelding til konfirmantåret 2021-2022. UTSATT FRIST: 27. juni.

Hvis du har kommet til denne siden uten å lese info i invitasjonsbrev eller på infosiden om Konfirmant 2022 anbefales det sterkt at du gjøre det FØRST! Vi oppfordrer også alle til å bli med på infomøtet 25. mai kl 19:00.

Her følger en kjapp veiledning til utfylling av påmelding. Les gjennom dette før dere starter påmeldingen.

"Velg billetter"

Begrepet "Billett", som egentlig ikke passer så godt i denne sammenhengen, er altså det Checkin har valgt å bruke som standard. Les det gjerne som "Påmelding" i stedet... :-)

Dere må velge en eller flere billetter fra menigheten(e) konfirmanten(e) skal skrives inn i. En billett pr. konfirmant. Hvis dere registrerer flere konfirmanter som IKKE har de samme foresatte (e.g. stesøsken) må dere gjøre dette som separate bestillinger.

Når dere har valgt en eller flere billetter scroller dere ned og klokker på "Fortsett".

"Bestillingskontakt"

Når dere blir bedt om å oppgi navn, epost og tlf til Bestillingskontakt kan dere legge inn fullt navn og kontaktinfo til den personen som utfører bestilling og betaling. Dette er vanligvis en av de foresatte, men det behøver ikke være det.

"Deltakerinformasjon"

Informasjonen som etterspørres her (Navn etc.) er for KONFIRMANTEN SELV der ikke annet er oppgitt.

Fjern haken ved feltet "Samme som bestillingskontakt" og fyll inn de korrekte opplysningene for konfirmanten.

Etter at all deltakerinformasjon er fyllt ut for alle konfirmantene som skal meldes på fra samme familie klikker dere på "Fortsett". Dere kommer da til et punktet hvor dere skal registrere navn og kontaktinfo for FORESATTE.

"Ordre tilleggsvalg"

Her skal dere oppgi fullt navn og mobil/epost for begge foresatte.

Når dette er gjort er dere straks i mål. Gå videre til bekreftelse og betaling.

PS:

• Påmelding gjøres sammen med en foresatt.
  • Egenandel for konfirmantåret er kr 1.600,-. Av disse betales 750,- ved påmelding og resten i januar, før leir.

For enkelthets skyld - her er konfirmasjonsdatoer 2022:

• Asak:  (evt. lørdag 14. mai), søndag 15. mai, søndag 22. mai
  • Enningdalen: (Prestebakke kirke) 22. mai
  • Berg: lørdag 7. og søndag 8. mai
  • Idd: søndag 8. mai, (evt. lørdag 7. mai), søndag 15. mai
  • Halden: (Immanuels kirke) søndag 1. mai
  • Rokke: søndag 5. juni
  • Tistedal: søndag 8. mai

Vi benytter Checkin.no som leverandør av påmeldings- og betalingshåndtering. Hvis påmeldingsskjemaet på denne siden ikke skulle fungere kan du gå direkte til Chekin og utføre påmeldingen der.

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13