Hva skjer?/Min menighet/Småtrolla i Berg

Småtrolla i Berg

publisert: 01. August 2019
Berg menighets tilbud til alle barn mellom 1 og 5 år.

Har du en gutt eller jente mellom 1 og 5 år som liker å synge, danse og forme/klippe/lime/tegne? Hjertelig velkommen til Småtrolla i Berg! Vi holder til i Berg Kirkestue fra kl. 17:00 annenhver onsdag. Kl. 18:00 spiser vi kveldsmat sammen, hver familie betaler 20 kr for maten.

Semesteravslutningene våre er åpne for alle, så her inviteres søsken og besteforeldre, tanter og onkler - og kanskje naboen :) Her er også Juniorkonfirmantene i Berg med. Barna synger og dramatiserer - og så synger vi litt sammen - før vi spiser og har loddsalg.

Menighetspedagog Iselin A. Gjøstøl leder samlingene og kantor Maria Haug spiller på pianoet. Tre fantastiske kvinner i Berg menighet disker opp med kveldsmat.

Kontingenten til Småtrolla i Berg er 50 kr. pr. barn pr. år.

Påmelding til Iselin Andersen Gjøstøl, tlf. 415 80 269 / iag@halden.kommune.no - eller bare møt opp!

Vedlagt ligger semesterets datoer.

Velkommen til småbarnssang, lek og kveldsmat i Berg Kirkestue (tidligere Berg prestegård)!

Småtrolla i Berg