Hva skjer?/Min menighet/Hva skjer de neste ukene?

Hva skjer de neste ukene?

publisert: 02. Mars 2021
Vi fortsetter med felles online konfirmantopplegg frem til påske, med litt endring av rytme. Tirsdag 23/3 er det FASTEAKSJON for alle konfirmantene.

UKE 9 er det teamsmøter til vanlige tider for alle. Tema er "Gudstjeneste", og du finner temafilm og linker til teamsmøter HER. Siden det er snart to uker siden dere så denne filmen ber vi alle om å bruke 10 mimutte på å kikke gjennom den kjapt og friske opp litt før teamsmøtet denne uken.

FRA OG MED FREDAG 5. MARS begynner vi å publisere videoer og oppgaver fredag før den uken dere skal ha møtet om dette temaet.

FREDAG 5. MARS publiseres video og oppgaver til Samling 6: "Når noen dør".

UKE 10 er det teamsmøter til vanlige tider for alle til Samling 6: "Når noen dør". Oppgaver til denne samlingen sendes inn senest fredag 12. mars.

FREDAG 12 MARS publiseres video og oppgaver til Samling 7.

UKE 11 er det teamsmøter til vanlige tider for alle til Samling 7. Oppgaver til denne samlingen sendes inn senest fredag 19. mars.

Tidlig denne uken får dere en meny med aktiviteter dere kan velge fra til FASTEAKSJONEN.

FREDAG 19. MARS publiseres video og oppgaver til Samling 8. Dette er også frist til å velge aktivitet til FASTEAKSJONEN.

UKE 12 er det FASTEAKSJON med diverse aktiviteter og LIVE STREAM kl 1730-2000. Her oppfordrer vi til å engasjere hele familien!

Det er IKKE teamsmøter til vanlige tider denne uken. Du må sende inn svar på oppgavene til Samling 8 senest fredag 26. mars.

Dere får info om opplegget etter påske i løpet av denne uka.

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog

Sigvald Steilbu Kapellan