Hva skjer?/Min menighet/FASTEAKSJONEN

FASTEAKSJONEN

publisert: 02. Mars 2021
I mange år har konfirmantene uka før påske gått med bøsser og samlet inn penger til Kirkens Nødhjelps fasteaksjon og slik gitt hjelp til et stort antall mennesker. I år handler det om å skaffe rent vann. På grunn av pandemien blir det ingen dør til døraksjon. Men behovet for hjelp er det samme, ja, enda større på grunn av pandemien som gjør at de som har det vanskelig fra før, ofte får det enda vanskeligere. Som så mye annet, gjør vi derfor aksjonen digital. Å lære om og få repetert budskapet om å hjelpe sine medmennesker er uansett viktig, og noe vi ønsker at konfirmantene skal få del i. 

Slik planlegger vi å gjøre det:

I uke 10 og 11 kommer konfirmantene til å få lære mer om bakgrunn og mål for Fasteaksjonen i temavideoene og Teamsmøtene. Tirsdag 23/3 er satt av til aksjonsdag. Da blir det en felles Fasteaksjons live-stream fra kl 17:30-20:00 som vi oppfordrer alle foresatte til å se sammen med sin konfirmant.  

I løpet av uke 11 velger alle konfirmantene innsamlingsaktiviteter som de gjennomfører i forkant av eller under livesendingen. Vi jobber fortsatt med detaljene, men vi tror vi kan love at dette skal bli både lærerikt og gøy for alle som er med – samtidig som vi gjør noe bra for andre mennesker.

Kort oppsummert: Sett av tirsdag 23. mars kl 1730-2000!

Dere kan lese mer om Kirkens Nødhjelp på kirkensnodhjelp.no


 

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog
 
Sigvald Steilbu Kapellan

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone