Hva skjer?/Min menighet/Alle konfirmasjoner våren 2021 utsatt til høsten

Alle konfirmasjoner våren 2021 utsatt til høsten

publisert: 01. Mars 2021
Menighetsrådene i Den norske kirkes menigheter i Halden har i felles møte 1. mars besluttet å utsette alle vårens konfirmasjonsgudstjenester til høsten. Datoer for nye konfirmasjonsgudstjenester slippes torsdag 11. mars.

Grunnet stor usikkerhet knyttet til smittesituasjon utover våren og et tydelig ønske om forutsigbarhet rundt konfirmasjonsgudstjenestene både fra familier og menighetene er det besluttet å utsette ALLE konfirmasjonsgudstjenester i Den norske kirke i Halden til høsten.

For å sikre at nye konfirmasjonsdatoer blir lagt på en hensiktsmessig måte trenger vi noen dager før vi kan gå ut med disse. Vi vet at mange gjerne vil vite dato så raskt som mulig, og vi kommer derfor til å publisere ALLE de nye konfirmasjonsdatoene samtidig på halden.kirken.no torsdag 11. mars klokken 12.