Hva skjer?/Min menighet/Steinhogger-kveld på Karlshom

Steinhogger-kveld på Karlshom

publisert: 02. September 2019
Torsdag 12.september kl 18 blir det ny spennende Bygdekveld på Karlsholm. «Steinhogger-etterkommeren» Jan Lunde kåserer om «Steinhoggernes liv på Idd» – med særlig fokus på selve miljøet i dette lokale industrieventyret og også på all fagkunnskapen som lå bak. Noen av de lokale sangene fra dette steinhoggermiljøet vil kveldens musikalske gjester, Elin Alshus og Tonje Svangren bidra med.

Sammen med vår egen lokale Marte-Kari Melkerud vil Elin Alshus og Tonje Svangred også presentere et knippe kjente og kjære sanger, selvsagt kombinert med frisk og glad allsang sammen med alle de tilstedeværende!

Initiativtakerne bak tiltaket «Bygdekveld på Karlsholm» er en lokal gruppe ildsjeler som kaller seg «Karlsholms venner». I mange år har forsamlingshuset Karlsholm vært et viktig møtested på Idd. Det har gitt bygdefolk i alle aldre gode minner. Samlingene de har deltatt i på Karlsholm har vært viktige. Håpet er at bygdekvelden torsdag 12.september vil bli et flott bidrag i den rekken.

Som seg hør og bør blir det selvsagt god tid til mat og prat på arrangementet – i tillegg til at det blir utlodning og også anledning for alle til å verve seg som offisiell «Karlsholm-venn».

Menighet