Hva skjer?/Min menighet/Øyvind Grandahl til Mannsforeningen på Idd

Øyvind Grandahl til Mannsforeningen på Idd

publisert: 12. August 2019
Torsdag 29.august starter Idd Mannsforening sitt høstsemester med spennende besøk av spesialrådgiver og prosjektleder Øyvind Grandahl fra Halden kommunes helse og omsorgsavdeling.

Øyvind Grandahl er sykepleier med videreutdanning blant annet innen velferds-teknologi, og han har mange års erfaring både fra hjemmesykepleien og i ulike lederfunksjoner på medisinsk og akuttmedisinsk nivå. Nå er han ansatt i Halden kommune for å utvikle et forsvarlig digitalt og teknologisk helsetilbud til byens befolkning. På møtet i Mannsforeningen vil han informere om dette tilbudet og også si litt om den internasjonale forskningen som nå skjer for å utvikle kunstig intelligens.

I tillegg blir det frisk sang av Greåker Frikirkes Mannsmusikk, avskjedandakt av ungdomsprest Martin Lund og naturligvis god tid til mat og prat.

Torsdagsmøtet på Karlsholm starter kl 18, og denne gang er både kvinner og menn hjertelig velkommen.

Reidar Finsådal Sogneprest