Hva skjer?/Vi feirer gudstjeneste igjen..

Vi feirer gudstjeneste igjen..

publisert: 07. Mai 2021
.. selv om det er begrenset antall som kan møtes - så er det en start!

Vi har muligheten til å samles igjen- og vi håper at dette bare er en begynnelse. Vi gleder oss - og den som har lengtet etter kirkerom og fellesskap: Ta en sjans på å komme - Det hender rundt om at folk tror det ikke blir plass, og så blir plasser stående tomme - Vær forberedt på at det er plass - og vær forberedt på at det kanskje er fylt opp.

Hvis dere synes dette er et dobbelt budskap - Ja - så er det vel det! Men vi tror uansett at det går i riktig retning.

På søndag er det 6.søndag i påsketida. Maria har tatt med seg forsanggere - og vi skal synge og lytte til tekster om bønn. Det blir Ordet som er i sentrum - Nattverd venter vi med. Men om noen vil noen ha nattverd, så kan de henvende seg til meg - og vi finner tid for enkeltnattverd. Det lar seg gjøre!

Er det noen av dere som har hørt lerka i år? Den pleier å svinge seg så yr av glede over jordene ved kirka! I år tror jeg den nøler... Men jeg har hørt den - og søndag synger vi igjen den kjære sommersalmen hvor andre verset er viet gleden fuglene deler med oss:

Sin lykke, fred og sommerfryd må yre fugler prise.

I mark og skog, fra nord til syd de jubler frem sin vise.

hør håpets klang i deres sang,

i hymnen de lar kvede fra blomsterng og rede.....

Velkommen til gudstjeneste