Hva skjer?/Vi samles igjen til gudstjeneste...

Vi samles igjen til gudstjeneste...

publisert: 05. Juni 2020
...på den første søndagen i den lange grønne treenighetstida

Ja - det er en grønn tid! Det er livets krefter som ser ut til å overvinne det visne - der ute i naturen. Kanskje er det også steder i våre liv hvor livet er sterkest - kanskje er det ikke sånn det ser ut, - men uansett vår livssituasjon: Guds løfter om å være hos oss og med oss, de er aldri utdaterte! De visner aldri.

"...Se jeg er med dere alle dager!" Slik slutter evangelieorda og Jesu ord til sine venner. Derfor samles vi - igjen. Derfor feirer vi nattverd sammen igjen.

Jeg har gledet meg til sommersalmene! "Den blomstertid nå kommer"...alle versa! Og "Så grønn en drakt"! Maria har fått med Arild Elnes på sax - så det blir "summertime", og en "wonderful world"! Kirkekaffen må vi fremdeles se langt etter! Men ta gjerne med det du ønsker - om du ønsker kaffekoppen - og slå av en prat etter gudstjenesten!

Lurer du på hva bildet denne gangen skal forestille? I prekenen denne treenighetssøndagen får vi en liten bildefortelling skrevet av en kvinne på 1300tallet - om treenigheten - om Gud som skaper, elsker og tar vare på vår verden - som en liten beskyttet nøtt i hans hender.

Velkommen til gudstjeneste i den vakre, gamle Berg kirke en sommersøndag   7.juni kl 11 - etter lang tid med anstand og fravær fra hverandre!

21.juni er det blomstergudstjeneste.                                                                        Kl 10 forteller botaniker Marit Eriksen om blomstene vi har rundt oss og nær oss, og vi lager kirkebuketter.                                                                                           Kl 11 feirer vi gudstjeneste og denne dagen er Søndre Borg vokalensemble, koret i Berg, med. Det er også Roald Tobiassen på flygelhorn. Vi gleder oss til å feire sommergudtjeneste!                                                                                                                                       

Det blir fint å møtes!                                                                                               Følg med på hjemmesider og facebooksider.

Velsignet helg!

Kristin, prest

På nett: www.halden.kirken.no (Herfra finner dere inn til: Hva skjer? - Hvilke menighet: - Berg menighet)

Facebook: den norske kirke halden

 

 

 

 

 

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone