Hva skjer?/Barnas gudstjenestehøst i Berg, Rokke og Halden menigheter

Barnas gudstjenestehøst i Berg, Rokke og Halden menigheter

publisert: 09. August 2018
Her er en oversikt over aktiviteter og gudstjenester for barn i Berg, Rokke og Halden menigheter, høsten 2019

Her er en oversikt over aktiviteter og gudstjenester for barn i Berg, Rokke og Halden menigheter! Det skjer mye fint og spennende for barna! Vi har samlet alt på ett ark!

Barna er selvfølgelig alltid velkommen til alle våre gudstjenester. Vi ønsker at barn skal få være barn - med all den glede, lek, frustrasjon og latter det innebærer - både for barna selv og for oss voksne. Vi ønsker at barna skal være en naturlig del av gudstjenestelivet, og at de skal kjenne seg velkomne og ivaretatt i kirkene våre. En vanlig gudstjeneste kan imidlertid oppleves som både utilgjengelig og utfordrende for små barnekropper, og vi ser at dette kan påvirke hele familiens opplevelse av søndagens gudstjenester.

Trykk på linken under "Relaterte dokumenter" (nederst på denne siden) finner du en liste over gudstjenester spesielt tilrettelagt for barn. Disse gudstjenestene vil inneholde mye sang og musikk, glade barnesanger med bevegelser og en preken rettet mot de minste. I tillegg drives det et mangfoldig arbeid for barn i våre kirker. Det vedlagte dokumentet har listet opp alle - med riktig kontaktperson :)

Håper du finner noe som kan passe for ditt barn.