Hva skjer?/Arrangementer/Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

publisert: 20. Mars 2019
Søndag 31. mars er skolestarterne i fokus under gudstjenestene for «Små og Store. Da blir det utdeling av 6-årsboka og gaver til 1, 2, og 3-åringene.

Søndag 31. mars kl. 11.00 er det gudstjeneste «For Små og Store» i Idd kirke. Det blir også 6-årsutdeling i de andre menighetene i Halden. Se nederst på siden. På disse søndagene er det skolestarterne som er i fokus og får utdelt 6-årsboka.

6-årsboka blir utdelt til alle barn som blir 6 år dette året. Boka har mange fine bilder, bibelhistorier, sanger og flere tegneserier om Bo og Nora som er 6 år og skal begynne på skolen. Boka gir fine tips til å ta med seg ved skolestart.

Vi ønsker foreldre, besteforeldre, søsken, venner og faddere hjertelig velkommen til gudstjenestene. Det er ikke påmelding til gudstjenestene, men møt opp i god tid, så får vi tid til å skrive barnets navn i boka før gudstjenesten begynner kl. 11.00.

Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok! Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok! Helt førsteklasses - utdeling av 6-årsbok!

HELT FØRSTEKLASSES

I forkant av gudstjenesten vil 6-åringene ha samling (se invitasjonene) hvor de forbereder seg på noe av det som venter dem når de starter skolen. Her vil vi ha en samlingsstund hvor vi hører en bibelfortelling og lærer om påsken. Vi har også aktivitet/hobby, lek, frukt- og lesestund.

DATOER FOR UTDELING AV 6-ÅRSBOKA VÅR/HØST 2019

31/03  Idd kirke

07/04  Halden menighet/Ynglingen, Vidarsvei 21, 1781 Halden.

07/04  Asak kirke

28/04  Tistedal kirke

05/05  Berg kirke

05/05  Rokke kirke

22/09  Søndre Enningdalen kirke (4 og 6-årsbok)

Menighetene i Halden deler hvert år ut kirkeboka til alle 6-åringer som ønsker den. Medlemmer får invitasjon i posten.

Passer ikke datoen, eller du har gått glipp av en gudstjeneste, kan du få boka i en av de andre kirkene. Gudstjenestene begynner kl. 11.00. Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.