Hva skjer?/Nyhetsarkiv
Musikalsk adventskalender del 3 av 4 - Himmel på jord
Vi har kommet frem til tredje søndag i advent. Hver søndag før jul publiserer vi en julesangvideo vi håper kan være til glede og inspirasjon i adventstiden. "Himmel på jord" har raskt blitt en favoritt hos svært mange, og i dag blir den fremført av tre unge talentfulle Haldenjenter.
Les mer Publisert 15. Desember 2019
Idd menighets barneklubb
Våren 2020 fortsetter Idd menighet tilbudet om barneklubb!
Les mer Publisert 13. Desember 2019
Musikalsk adventskalender del 2 av 4 - Mary, did you know?
Vår lille musikalske adventskalender fortsetter, og i dag har vi altså kommet til 2. søndag i advent. Hver søndag før jul gir vi deg en ny julesangvideo; sitt ned, slapp av, senk skuldrene og lytt.
Les mer Publisert 08. Desember 2019
Velkommen til "Orgeltoner i ventetiden"
Randi Bukholm inviterer til orgelkonsert.
Les mer Publisert 06. Desember 2019
Program for konfirmanter i Idd våren 2020
Her finner du vårens program med datoer og tidspunkt!
Les mer Publisert 03. Desember 2019
Musikalsk adventskalender del 1 av 4 - Nordnorsk julesalme
I dag feirer vi første søndag i advent. Rundt i kirker og hjem tennes adventslys, og i ukene som kommer forbereder vi sinn, hjem og samfunn på å feire at Gud kom til jorden. I år har Kirken i Halden en liten adventsoverraskelse vi gjerne vil dele med hele byen: Hver av de fire søndagene frem til jul kommer det en liten julesangvideo...
Les mer Publisert 01. Desember 2019
Orgelmester kommer til Os kapell!
Les mer Publisert 27. November 2019
Historien om Øberg gård på Mannsforeningens åpne møte
Torsdag 28.november kl 18 får Idd Mannsforening besøk av lokalhistorikeren John Solberg. John Solberg har i en årrekke engasjert seg arbeidet i Idd og Enningdalen historielag. I tidsskriftet Ida har han skrevet en rekke artikler om tidligere tiders lokale forhold, og på møtet i Mannsforeningen er det den spennende historien til Øberg gård han vil sette søkelyset på.
Les mer Publisert 20. November 2019
"Minnenes melodi" på ny bygdekveld på Karlsholm
Torsdag 14.november kl 18 blir det ny spennende Bygdekveld på Karlsholm. For 60 år siden lærte de blinde artistene Erling Stordahl og Gunnar Engedahl en hel nasjon å "se" ved hjelp av sang og musikk. På Bygdekvelden tar sangeren Ann-Lisbeth Bjerke og musikeren Marte-Kari Melkerud oss med på den samme flotte opplevelsen med programmet "Minnenes melodi".
Les mer Publisert 04. November 2019
Roland Lundgren til Mannsforeningen på Idd
Torsdag 31.oktober kl 18 inviterer Idd Mannsforening til åpen kveld for kvinner og menn på Karlsholm. Der blir det storfint besøk av den svenske country- og gospelsangeren Roland Lundgren. Sammen med sin gode venn, Curt Petersén, utgjorde han i over 40 år den kjente duoen «Curt & Roland» som var banebrytende i en rekke kristne sammenhenger både i og utenfor Norden.
Les mer Publisert 25. Oktober 2019
Minnegudstjenester i Halden
Hvordan markeres allehelgensaften og allehelgensdag i Haldens kirker?
Les mer Publisert 25. Oktober 2019
Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken!
Går du på 6. trinn? Bli med på LysVåken!
Idd kirke 09. - 10. november / Immanuelskirken 16. - 17. november / Asak kirke 23. - 24. november
LysVåken er både morsomt, spennende, koselig og lærerikt. I år arrangeres det i tre av våre kirker! Alle født i 2008 inviteres til å være med på arrangementet.
Les mer Publisert 23. Oktober 2019
Sangkveld med Picato i Idd kirke
Søndag 20.oktober kl 18 blir det ny flott sangkveld i Idd kirke. Da kommer den lokale Iddegruppa «Picato» på besøk sammen med musikeren Pål Espen Haugen. Gruppa «Picato», som består av kvartetten Cato Furuvarp, Marita Furuvarp, Tore Johansen og Inger Lise Undrum, har kjente og kjære evangeliske sanger på repertoaret.
Les mer Publisert 14. Oktober 2019
Utdeling av 4-årsboka
I løpet av september og oktober blir det utdeling av Min kirkebok for 4-åringene i alle menighetene i Halden! Førstkommende søndag er det utdeling i Berg kirke.
Les mer Publisert 08. Oktober 2019
Røtter og reiseopplevelser på Karlsholm
Torsdag 10.oktober kl 18 blir det en ny spennende Bygdekveld på Karlsholm. Da vil Asakbonden Oddvar Mustorp fortelle om hvordan han i godt voksen alder tok sjansen og "dro opp røttene sine" for å bli internasjonal reiseoperatør! Det resulterte i en rekke flotte turopplevelser og førte til kjennskap og vennskap med mange interessante mennesker....
Les mer Publisert 01. Oktober 2019
Høstfest på Karlsholm
Les mer Publisert 19. September 2019
Daglig leder for menighetene - ledig 100 % fast stilling
Det lyses herved ut en full stilling som daglig leder i Den norske kirkes menigheter i Halden og Idd samarbeidsområder.
Les mer Publisert 19. September 2019
Jan Ingar Båtvik til Mannsforeningen på Idd
Torsdag 26.september får Idd Mannsforening besøk av kjemiker og biolog Jan Ingar Båtvik. I mer enn 25 år har han vært leder både av Østfold Botaniske Forening og av Østfold Ringmerkegruppe – og nesten like lenge har han også vært en spennende og populær foreleser for studentene ved HiØ Halden.
Les mer Publisert 17. September 2019
Runar Godø er ny kateket i Halden
1. november blir mangeårig kateket i Halden, Ragna Ristesund Hult, pensjonist. I dag har hennes etterfølger sin første arbeidsdag. Vi ønsker Runar Godø velkommen som ansatt i Den norske kirke i Halden!
Les mer Publisert 16. September 2019
Lys i natten - Åpen kirke under Kulturnatt i Halden
Fredag 20. september arrangeres Kulturnatt i Halden, og hele byen yrer av liv og spennende kulturopplevelser. Midt i byen ligger Immanuels kirke, og denne kvelden åpner vi dørene til kirken på vid gap. Du er velkommen inn; for å tenne lys og lytte, for å samle tankene, for å be, eller rett og slett for å hvile føtter og sjel i det hellige...
Les mer Publisert 16. September 2019
1 - 20 av 246

Arkiv

På denne siden finner du alle saker som noen gang er publisert på nettsiden vår. Bruk tagene nedenfor til å sortere ut det du er interessert i.

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone