Hva skjer?/Nyhetsarkiv/arkivartikkel/Barneklubben Venner

Barneklubben Venner

publisert: 01. August 2019
Månedlige samlinger i Prestebakke kapell

Barneklubben Venner er et tilbud til barn i barneskolealder, 1. - 7. trinn.

En tirsdag i måneden møtes vi i Prestebakke kapell etter skoletid, ca. kl. 14:30, når skolebussen stopper utenfor Prestebakke kirke. Da serveres en enkel lunsj, brødmat og juice, i kapellet.

Hver samling har en fortellerstund, med en historie eller et tema fra Bibelen. Ofte tar vi turen innom kirken, enten for å utforske, tenne lys, løse rebuser eller synge en sang.Bilde

Samlingene består av utelek året rundt, så husk varme klær vinterstid. Som regel får vi også tid til å lage noe - gjerne i tråd med dagens fortelling.

På vårsemesteret er Venner med på fastelavnsgudstjeneten i kirken. Da starter vi med karnevalsverksted i kapellet, før vi går inn i kirken med selvlagde fastelavnsris og masker - gjerne i karnevalskostymer.

På høstsemesteret er Venner med på en av trosopplæringens gudstjenester; gudstjenestene spesielt tilrettelagt for barn. Her får de som vil ministrantoppgaver, som å være korsbærer, lysbærer, blomsterbærer eller hjelpe til under en eventuell dåp - helle i dåpsvann, tenne dåpslys mm.

Semesteravslutningene er åpne for alle. Da inviterer vi med søsken og foreldre og andre som har mulighet til å være med på dagtid.

Samlingene avsluttes kl. 16.

Høstens samlinger, 2019:

- 3. september

- 8. oktober

- 5. november

- 3. desember

Diakoniarbeider Iselin A. Gjøstøl leder samlingene med god assistanse fra Grethe Brendemo. Vi gleder oss til å se deg i kapellet!