Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Tårnagenthelg 2019

Idd, Asak og Rokke kirker
publisert: 04. Januar 2019
Går du på 3. trinn? Har du lyst til å bli med opp i kirketårnet?

Alle døpte i Den norske kirke, samt barn av kirkens medlemmer, født i 2010 mottar invitasjon i posten. Du er selvfølgelig velkommen til å delta, selv om du ikke har mottatt invitasjon.

Årets Tårnagenthelger:

Idd kirke: 19. - 20. januar

Asak kirke: 26. - 27. januar

Rokke kirke: 26. - 27. januar

HEMMELIGE AGENTER I KIRKENS KLOKKETÅRN

8-åringene i Halden får tilbud om å melde seg på tårnagenthelg i tre av byens kirker.  Sammen skal de løse mysterier og oppdrag rundt om i kirkene, og kirketårnet skal utforskes.

I Idd, Rokke og Asak kirker møter barna opp med forstørrelsesglass og lommelykter for å finne kirketårnets skjulte skatter. Kirkene har mange hemmelige symboler, og i mysterienes bok finnes mange agenttips.

Tårnagentene har gått som serie på NRK Super, og mange barn har fulgt med på programmene.

Lørdag 19. og søndag 20. januar braker den første Tårnagenthelgen løs i Halden!

Barna velger altså ett av følgende arrangementer:

Idd kirke, lørdag 19.-20. januar. (Påmelding 14/01). Idd og Enningdalen menigheter.

Rokke kirke, lørdag 27.-28. januar. (Påmelding 21/01). Rokke, Berg og Halden menigheter.

Asak kirke, lørdag 27.-28. januar. (Påmelding 21/01). Tistedal og Asak menigheter.

Vi møtes i kirken lørdag ettermiddag. Da får dere klatre opp i klokketårnet og utforske deler av kirken som andre ikke engang har sett! Dere vil få ulike oppdrag, og noen av oppdragene skal vi vise frem på gudstjenesten søndag. Så drar vi hjem og sover, før vi igjen møtes i kirken søndag morgen. Alle agentforeldre, agentsøsken og agentbesteforeldre er velkomne til Tårnagentgudstjenesten søndag kl. 11:00!

Meld deg på gjennom skjemaet nederst i denne artikkelen!

Påmelding kan også gjøres til Ragna pr. tlf /SMS/post:  69 17 95 67 / 934 91 954, Os Allè 13, 1777 Halden eller ragna.ristesund.hult@kirkenshus.halden.no

Både lørdag og søndag er selvfølgelig helt gratis!

Ditt første agentoppdrag:

Fortell minst én i klassen din

at du skal være med på Tårnagenthelg!

Tårnagenthelg 2019

Vi gleder oss til å se deg!

Påmelding ikke lenger mulig.

Tårnagenthelg 2019

Iselin Andersen Gjøstøl Diakonimedarbeider, Menighetspedagog / Diakonimedarbeider
Ragna Ristesund Hult Kateket / Leder for trosopplæring