Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Julesang i Immanuelskirken

Julesang i Immanuelskirken

Søndag 15. desember kl 18:00
publisert: 09. Desember 2013
Det er godt å glede seg til noe fint, og det er sagt mye om å "ta jula på forskudd", men en liten smakebit av jul når vi tenner tre lys på adventstaken er det lov å unne seg. Derfor inviterer Halden menighet små og store til å synge julen inn sammen med Halden barnekor og La Capella.

Kom og opplev byens storstue full av folk og julemusikk! Denne søndagskvelden er det ikke store kjente artister som selger julestemning for to hundre og femti kroner biletten, men vanlige barn og voksne fra Halden som deler julens ord og toner gratis med hverandre. Og du kan få synge med.

La Capella

Koret La Capella er et blandet-kor med voksne sangere fra Halden. Under ledelse av Hans-Kristian Olsen leder de oss inn i julens tonelandskap. I kveld skal de også fremføre Eyvind Alnæs mektige Julemotett. For de som ikke kjenner dette flotte verket anbefales videoklippet nedenfor. Vi gleder oss til å høre disse tonene klinge i Immanuelskirkens vakre kuppel.

Halden barnekor

Menighetens barnekor ledes av kantor Marie Håkensen, og består av barn i aldersgruppen 5-12 år. For anledningen skal de fremføre et julespill de har jobbet med nå i høst.

Hans-Kristian Olsen og kantor Marie Håkensen

Disse to dyktige Haldens-musikerne skal ikke bare traktere korene sine, men også Immanuelskirkens ærverdige Gamle Dame: Aackerman og Lund-orgelet fra 1916. Under kyndige hender fyller det Immanuelskirkens enorme akustikk med varmt og fyldig orgelbrus. Akkurat slik det skal låte når vi stemmer i Deilig er jorden.

Sogneprest Jan Lystad

Med deg ut i desemberkvelden skal du også få med noen gode ord om advent fra sogneprest Jan Lystad.

Allsang

Du kan også få synge med! Julesangen er ikke bare en konsert, det er en sangopplevelse vi deler. Derfor blir det også rik anledning til å synge med på julesangene du kjenner og er glad i. Vi håper du vil komme og synge med oss!

GRATIS INNGANG

Jan Boye Lystad Sogneprest