Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Halden barnekor i studio med Ole Evenrud

Halden barnekor i studio med Ole Evenrud

publisert: 27. November 2013
De eldste barna i Halden barnekor har vært i Hitsville hos Ole Evenrud og koret på den nye singelen hans som slippes onsdag 27. november.

Singelen heter «God jul og godt nyttår» og bør bli en skikkelig hit. Barna storkoste seg, fikk på seg øreklokker og måtte være topp skjerpet.

Mellom innspillingene ble det servert pepperkaker og julebrus, så vi kom i skikkelig julestemning, alle som var der!

Ole Evenrud har laget en fengende julehit som setter juleatmosfæren, og vi i Halden barnekor er kjempeglade for at vi fikk muligheten til å være med på prosjektet.

Låta skal lanseres nasjonalt, og vi håper og tror den vil bli en gjenganger på radioen i førjulstiden!

Halden barnekor øver hver onsdag i Immanuels kirke og er åpen for nye medlemmer. Velkommen!

Ved siden av enkelte slike spennende prosjekter som dette, synger vi i kirken jevnlig og har koseøvelser med for eksempel pizza innimellom.

Menighet
Aldersgruppe