Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Utdeling av 6-årsboka

Utdeling av 6-årsboka

publisert: 10. September 2013
Alle som fyller seks år i 2013 inviteres til kirken for å motta en egen bok.

Menighetene i Halden  deler ut 6-årsboka til alle seksåringene som er medlem av menigheten eller hvor en av foreldrene er tilhørende.  Utdelingen av 6-årsboka startet menighetene i Halden med da de fikk Trosopplæringsmidler.  Utdelingen skjer på ulike tider av året.  Det er sendt en invitasjon i posten.  Invitasjonen ligger vedlagrt.

I forkant av gudstjenesten hvor man deler ut kirkeboka er det en samling for seksåringene sammen med voksne.  Vi håper at alle har lyst til å være med på samlingen hvor vi også skal ha en ”skattejakt/undretur” rundt om i kirken.

Ta gjerne med deg familie, venner, besteforeldre og faddere til gudstjenesten.

Det blir kirkekaffe/saft og noe å bite i etterpå.

6-års boka

Min kirkebok er en variert og mangfoldig bok som tar utgangspunkt i seksåringens hverdagssituasjoner. Gjennom  bilder, sanger og bibelfortellinger, får seksåringen møte den kristne tro.  Boka er rikt illustrert med fargerike bilder og tegninger.

Datoer for utdeling

25/8     Berg kirke

22/9     Asak kirke

22/9     Tistedal kirke

22/9     Idd kirke

13/10   Enningdal kirke

(Seksåringer som sogner til Halden menighet og Rokke menighet fikk invitasjon til tidligere i år.)

Passer ikke datoen kan du gå på gudstjeneste i en av de andre kirkene og få boka der!

Gudstjenestene begynner kl. 11.00.

Utdeling av 6-årsboka