Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Info til alle som skal konfirmeres i Asak kirke søndag 5. eller lørdag 11. september 2021

publisert: 28. August 2021
Første og andre helgen i september er det konfirmasjon i Asak kirke for konfirmanter i Asak menighet. Her følger litt praktisk info.

Samling før konfirmasjon Tirsdag 31. juli 15.30 og 16.30 i Asak kirke

Sigvald Steilbu har sendt en epost der konfirmantene er invitert til et av disse tidspunktene. Det er samme opplegg to ganger, så vi har bare delt konfirmantene for å ikke være for mange samtidig. Passer ikke første tidspunkt så kom på det andre, så får du med deg viktig info. Vi skal prøve noen konfirmantkapper og snakke om det som skjer på konfirmasjonsdagen.

Fotografering

På grunn av smittesituasjonen har vi ikke organisert noen form for fotografering. Vi vurderte det slik at vi ikke kan stå tett på et gruppebilde, og vi slipper da også å bruke kappene to ganger. Den enkelte familie kan ta egne bilder, og utenfor kirken på konfirmasjonsdagen kan en ta bilde av seg i konfirmantkappe slik mange ønsker.

Konfirmasjonsdagen

Oversikt over konfirmasjonstidspunkt finner du på vedlagte PDF-fil. Klikk på vedlegget så skal du kunne lese det.

På konfirmasjonsdagen møter alle konfirmantene i Asak kirken 30 minutter før gudstjenesten. Gudstjenesten varer i ca en time.

I tillegg til seg selv kan hver konfirmant ta med seg til sammen 9 gjester i kirken. Vi har altså oppjustert dette tallet for denne kirken. For at vi skal få til inn- og utgang på en god måte ber vi om at alle gjestene kommer SAMLET til kirken slik at kirkevertene kan vise dere til rett plass. Vi må registrere navn og telefonnummer på alle som er i kirken. Det er fint om foresatte skriver ned en liste for deres gjester og leverer i døra når de kommer, så slipper vi å bruke tid på å notere dette.

Hvis du lurer på noe kontakt en konfirmantlærer:
Sigvald Steilbu: sigvald.steilbu@kirkenshus.halden.no
Kjell halvard Flø: kjell.halvard.flo@kirkenshus.halden.no

(Denne siden er oppdatert 28.august 2021)