Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Info til alle som skal konfirmeres i Berg kirke lørdag 25. eller søndag 26. september 2021

publisert: 27. August 2021
Tredje helgen i september er det konfirmasjon i Berg kirke for konfirmanter i Berg menighet. Her følger litt praktisk info.

FORBEREDELSER TIRSDAG 21/9

Tirsdag 21. september skal vi øve til konfirmasjon, prøve kapper og ta bilder. Det er viktig at alle møter pressist! Vi møtes i Berg kirke.

De som skal konfirmeres på LØRDAG KLOKKEN 11 (Nathalie, Isabell, William, Anders, Joakim, Alf Elvis, Thale, William, Elida) møter klokken 1700.

De som skal konfirmeres på LØRDAG KLOKKEN 13 (Maja, Jennie, Lucas, Sigrid, Trygve, Jakob, Victoria, Felix, Oline) møter klokken 1745.

De som skal konfimeres på SØNDAG KLOKKEN 11 (Signe, Elias, Erik, Sara, Allan, Markus, Oliver, Mathias, Anna, Jonatan) møter klokken 1830.

De som skal konfimeres på SØNDAG KLOKKEN 13 (Elias, Theodor, Angelica, Alexander, Elena, Benedikte, Maiken, Ine, Amandus, Julie) møter klokken 1915.

Hvis kirkedøren er lukket når du kommer venter du UTENFOR kirken, og så kommer vi og åpner døren når du kan komme inn.

Vær nøye på å holde 1 meters avstand til folk du ikke er i kohort med!

FOTOGRAFERING

I år tar vi IKKE et felles gruppebilde med profesjonell fotograf. I stedet kommer en av kirkens frivillige medarbeidere til å ta et pent portrettfoto av deg i kappen din på tirsdag. Vi lager så et galleribilde med alle konfirmantene. Dere får i etterkant en link hvor dere kan laste ned både en kopi av portrettet ditt og montasjen med alle konfirmantene. Disse filene kan dere fritt benytte, trykke på papir osv.

KONFIRMASJONSDAGEN

På konfirmasjonsdagen møter alle konfirmantene i KAPELLET på kirkegården 30 minutter før gudstjenesten. Gudstjenesten varer i ca en time.

Konfirmasjonsgudstjenesten blir også streamet live på kirkens Facebookside.

I tillegg til seg selv kan hver konfirmant ta med seg til sammen 6 gjester i kirken, og disse må være fra samme kohort. Dette gjelder uavhengig av alder og vaksinestatus. For at vi skal få til inn- og utgang på en god måte ber vi om at alle gjestene kommer SAMLET til kirken slik at kirkevertene kan vise dere til rett plass. Vi må registrere navn, fødselsdato og telefonnummer på alle som er i kirken. Det er fint om foresatte skriver ned en liste for deres gjester og leverer i døra når de kommer, så slipper vi å bruke tid på å notere dette.