Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Info til alle som skal konfirmeres i Immanuels kirke søndag 5. september 2021

Info til alle som skal konfirmeres i Immanuels kirke søndag 5. september 2021

publisert: 20. August 2021
Søndag 5. september er det konfirmasjon i Immanuels kirke for konfirmanter i Halden menighet. Her følger litt praktisk info.

FORBEREDELSER TORSDAG 2/9

Torsdag 2. september klokken 17 skal vi øve til konfirmasjon, prøve kapper og ta bilder. Vi STARTER med å øve gjennom konfirmasjonsgudstjenesten, og det er derfor viktig at alle møter pressist! Vi møtes i Immanuels kirke.

Gjennomgang og øving tar ca 1t. Deretter får alle kappe etter tur og blir tatt bilde av. Du kan dra hjem når du har fått kappe og vi har tatt bilde av deg.

Vær nøye på å holde 1 meters avstand til folk du ikke er i kohort med!

OM KAPPER

Du får med deg kappen og medøflgende klesheneger hjem på torsdagen. Ta med deg en stor plastpose el. å ha den i så den ikke blir møkkete eller krøllete. Hvis kappen har flekker el. kan dere gjerne vaske den før søndagen. Den tåler alminnelig maskinvask. Dette vurderer dere selv.

Etter konfirmasjonsgudstjenesten går vi i felles prosesjon ut av kirken og stiller opp utenfor så familiene kan ta bilder. Når vi er ferdig henger du kappen PÅ HENEGEREN DIN på stativet i våpenhuset før du sier "hade" til Johannes og Jan.

Husk på å behandle kappene pent!

FOTOGRAFERING

I år tar vi IKKE et felles gruppebilde med profesjonell fotograf. I stedet kommer en av kirkens frivillige medarbeidere til å ta et pent portrettfoto av deg i kappen din på torsdag. Vi lager så et galleribilde med alle konfirmantene. Dere får i etterkant en link hvor dere kan laste ned både en kopi av portrettet ditt og montasjen med alle konfirmantene. Disse filene kan dere fritt benytte, trykke på papir osv.

Bemerk at konfirmantkappene i Immanuel har V-hals. Det betyr at selv om dere ikke trenger å komme fullt konfirmasjons-pyntet på torsdgaen er det definitivt lurt å ha pent tøy fra midt på magen og opp... ;)

KONFIRMASJONSDAGEN

Søndag 5/9 møter alle konfirmantene i kirken klokken 10:30 i konfirmantkappe. Gudstjenesten begynner kl 11 og varer i ca en time.

Konfirmasjonsgudstjenesten blir også streamet live på kirkens Facebookside.

I tillegg til seg selv kan hver konfirmant ta med seg til sammen 8 gjester i kirken. Dette gjelder uavhengig av alder og vaksinestatus. Sørg for å overholde 1-metersregel til personer man ikke er i kohort med, også ved inn- og utgang.

Vi må registrere navn, fødselsdato og telefonnummer på alle som er i kirken. Det er fint om foresatte skriver ned en liste for deres gjester og leverer i døra når de kommer, så slipper vi å bruke tid på å notere dette. Av samme grunn er det en fordel om de som skal sitte sammen kommer samlet til kirken.

Dere får anvist plass i kirken.

Jan Boye Lystad Sogneprest
Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog