Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Gudstjeneste 27. juni

Gudstjeneste 27. juni

publisert: 25. Juni 2021
Søndag 27. juni strømmer vi gudstjeneste fra Tistedal kirke med sogneprest Reidar Finsådal og organist Dagfinn Ravneng. Et barn skal døpes.

Livesendingen starter klokken 11, og det er også mulighet til å se gudstjenesten i opptak senere.

Gudstjenesten er tilgjengelig fra klokken 11 søndag 27. juni, her og på vår Facebookside.

(Frem til kl 10:55 vil du enten få opp en feilmelding eller ingenting her, avhengig av hva slags nettleser du bruker. Last inn siden på nytt etter kl 10:55 for å starte live-stream)

PS:

Mange har blitt skuffet over hakking og andre tekniske problemer med livestrøm fra gudstjenestene.

Vi vet at mange setter pris på dette tilbudet, og derfor synes vi det er riktig å prøve å gi det enda litt tid.

Kom tilbake senere i dag og se opptak fra gudstjenesten hvis det er forstyrrelser på liveoverføringen. Der er eventuelle hopp og hakkinger borte.

Ansatte og frivillige som jobber med teknikken, lærer stadig mer om hvilke grep som må gjøres for å unngå rusk i maskineriet.

Takk for deres tålmodighet!