Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Gudstjeneste 20. juni

Gudstjeneste 20. juni

publisert: 18. Juni 2021
På søndag feirer vi gudstjeneste i Asak kirke med kapellan Sigvald L. Steilbu og kantor Marte-Kari Melkerud. Aasmund Kaldestad er med som solist. Gudstjenesten strømmes her på siden og på Facebook. Det er også mulig å se opptak av gudstjenesten senere.

Livesendingen starter klokken 11, og det er også mulighet til å se gudstjenesten i opptak senere.

Gudstjenesten er tilgjengelig fra klokken 11 søndag 20. juni, her og på vår Facebookside.

(Frem til kl 10:55 vil du enten få opp en feilmelding eller ingenting her, avhengig av hva slags nettleser du bruker. Last inn siden på nytt etter kl 10:55 for å starte live-stream)

PS:

Mange har blitt skuffet over hakking og andre tekniske problemer med livestrøm fra gudstjenestene.

Vi vet at mange setter pris på dette tilbudet, og derfor synes vi det er riktig å prøve å gi det enda litt tid.

Kom tilbake senere i dag og se opptak fra gudstjenesten hvis det er forstyrrelser på liveoverføringen. Der er eventuelle hopp og hakkinger borte.

Ansatte og frivillige som jobber med teknikken, lærer stadig mer om hvilke grep som må gjøres for å unngå rusk i maskineriet.

Takk for deres tålmodighet!