Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Natursti og gudstjeneste på Villblomstenes dag

Natursti og gudstjeneste på Villblomstenes dag

publisert: 17. Juni 2021
- i Berg markerer vi tradisjonen tro Villblomstenes dag, som i år er 20.juni. Natursti kl 10. Gudstjeneste kl 12.

Vi har også i år med oss botaniker Marit Eriksen – som vil inspirere oss og gi oss ny kunnskap om «sommerens vakreste eventyr»: Villblomstene våre.

Marit Eriksen skriver:

Kom og bli kjent med plantene rundt Berg kirke! Vi feirer de ville blomstene og lager kirkebuketter! Norsk Botanisk Forening og Berg menighet feirer Villblomstenes dag søndag 20.6 kl. 10! Det blir en liten natursti i området med plakater som informerer om plantene, og etterpå lager vi kirkebuketter, før de som ønsker det deltar på gudstjenesten.

Natursti kl 10 og gudstjeneste kl 12 i den gamle middelalderkirka - hvor kirkebuketter sikkert ble brukt til sitt opprinnelige formål for noen hundre år siden.

Kirka pyntes ekstra den dagen!

Vi feirer nattverd - og synger sommerens salmer.

Velkommen!