Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Velkommen til utegudstjeneste i Kirkestuehagen!

Velkommen til utegudstjeneste i Kirkestuehagen!

publisert: 09. Juni 2021
Søndag 13. juni kl 11 inviterer Berg menighet til forsommergudstjeneste i vakre omgivelser i Kirkestuehagen, tvers over veien for Berg kirke. Gudstjenesten blir også strømmet live her og på Facebook.

Under de mektige kastanjetrærne i den gamle prestegårdhagen er det god plass og svalt og deilig i skyggen. Denne søndagen flytter vi gudtsjenesten ut av kirken, og setter alter og døpefont midt i Guds vakreste katedral. Ta gjerne med egen campingstol.

Medvirkende:

• Sogneprest Kristin K. Bakkevig
  • Kantor Maria H. Johansen
  • Ann-Lisbeth Bjerke (sang)
  • Arild Elnes (saxofon)

Se gudstjenesten live her

(Frem til kl 10:55 vil du enten få opp en feilmelding eller ingenting her, avhengig av hva slags nettleser du bruker. Last inn siden på nytt etter kl 10:55 for å starte live-stream)

PS:

Mange har blitt skuffet over hakking og andre tekniske problemer med livestrøm fra gudstjenestene tidligere.Vi vet at mange setter pris på dette tilbudet, og derfor synes vi det er riktig å prøve å gi det enda litt tid.Kom tilbake senere i dag og se opptak fra gudstjenesten hvis det er forstyrrelser på liveoverføringen. Der er eventuelle hopp og hakkinger borte. 😀

Ansatte og frivillige som jobber med teknikken, lærer stadig mer om hvilke grep som må gjøres for å unngå rusk i maskineriet.

Takk for deres tålmodighet!