Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Gudstjeneste 30. mai

Gudstjeneste 30. mai

publisert: 28. Mai 2021
På søndag er det Treenighetssøndag, og vi strømmer gudstjenesten fra Immauels kirke live kl 11:00

Prest: Jan B. Lystad
Organist: Marie Håkensen
Solist: Pål Esben Gustavsen (trompet)

Livesendingen starter klokken 11, og det er også mulighet til å se gudstjenesten i opptak senere.

Gudstjenesten er tilgjengelig fra klokken 11 søndag 30. mai, her og på vår Facebookside.

(Frem til kl 10:55 vil du enten få opp en feilmelding eller ingenting her, avhengig av hva slags nettleser du bruker. Last inn siden på nytt etter kl 10:55 for å starte live-stream)

PS:

Vi vet at flere har blitt skuffet over hakking og andre tekniske problemer med livestrøm fra gudstjenestene de siste ukene. De ansatte og frivillige som jobber med teknikken lærer stadig mer om hvilke grep som må gjøres for å unngå rusk i maskineriet.

Vi vet at mange setter pris på dette tilbudet, og derfor synes vi det er riktig å prøve å gi det - selv om sjansen for at ting er i overkant upolert fremdeles er til stede.

Hvis du opplever hakking og stopp underveis i gudstjenesten, og synes det blir for forstyrrende, oppfordres du til å komme tilbake litt senere i dag, og se på opptaket fra livesendingen i stedet. På opptaket blir evt. hakking etc. som skyldes for dårlig mobildatadekning i kirken borte.

Takk for tålmodigheten!🥰

Jan Boye Lystad Sogneprest