Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Åpen stille kirke og kveldsmesse i Berg torsdag 10.september

Åpen stille kirke og kveldsmesse i Berg torsdag 10.september

publisert: 04. September 2020
Kirkerommet er åpent - for ro, ettertanke og bønn kl 19. Enkel kveldsmesse kl 19.30. Se datoer.

Det finnes en mulighet til noen annerledes pauser i Berg kirke denne høsten også.

Stillheten får rammer også i enkel musikk. Den som ønsker kan bli med på en enkel kveldsmesse kl 19.30

«Stillheten i kirkerommet – jeg ønsker meg den. Ikke så mange ord.».
Kirkerommets stillhet – møter et viktig behov i vår tid. Kanskje ofte et behov vi ikke selv er blitt klar over før stillheten møter oss. Vi trenger "stillhet i støyens tid" (Erling Kagge)

Det er ikke bare taushet og stillhet som skaper stillhet i kirkerommet – men også fraværet av inntrykk som vi ellers pepres med, og et nærvær av noe større enn oss.

En torsdagskveld i måneden i høst er rammene og det stille rommet åpent i Berg.

Datoer i høst er den andre torsdagen i måneden:

10.september, 8.oktober, 12.november, 10.desember

I tillegg vil kirken være åpen 31.oktober, allehelgen, kl 15-19.

Sjekk gjerne hjemmeside når det nærmer seg!