Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Bendicte Borge Bakstad til Mannsforeningen på Idd

Bendicte Borge Bakstad til Mannsforeningen på Idd

publisert: 16. September 2020
Torsdag 24.september inviterer Idd Mannsforening til åpent møte for kvinner og menn der byens tidligere demens-koordinator Benedicte Borge Bakstad kommer på besøk. Ut fra temaet «Når livet endres» vil hun sette søkelys på kjennetegnene til demens og ulike demenssykdommer – i tillegg til å ta opp utfordringene ved å være pårørende.

Benedicte Borge Bakstad er utdannet ergoterapeut og har vært ansatt i Halden kommune i over 20 år. Før hun begynte som demenskoordinator var hun blant annet tilknyttet Solheim dagsenter.

På møtet i Mannsforeningen blir det også friske toner av Rakkestadtrioen Bodil, Asbjørn og Steinar og Ord for kvelden av diakon Hilde Finsådal – i tillegg til god tid til mat og prat.

Torsdagsmøtet på Karlsholm starter kl 18, og denne gang er altså både kvinner og menn hjertelig velkommen.

Menighet
Aldersgruppe