Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Pilegrimsvandring og gudstjeneste

Pilegrimsvandring og gudstjeneste

publisert: 27. August 2020
Berg og Rokke menigheter vandrer og feirer gudstjeneste søndag 6.september

Pilegrimsvandring er en mulighet til å vandre et stykke vei i fellesskap med andre som også er underveis i livet.

Vi går i spor der tidligere generasjoner har gått før oss.

Det blir små rasteplasser underveis der vi får noen ord, sang og musikk til ettertanke.

Vi starter fra Sønstevold i Rokke kl. 10,00 og går til Berg kirke. (Dersom det er nødvendig med guiding, vil det kjære en bil fra Berg kirke til sønstavold kl 9.50. Følg etter den. Evt transport tilbake til destinasjonen, er det fint om dere samordner - men vi forsøker også å få det til)

Vi - både de som har vandret eller kommet til kirken på annet vis - feirer gudstjeneste sammen kl. 13.00 i Berg kirke.

Ta med matpakke – det blir også tid underveis for mat og drikke.

Roald Tobiassen spiller flygelhorn, Inger Marie Vierli Vold synger og prestene Kristin K. Bakkevig og Berit Øksnes deltar.

Vi gleder oss til fellesskap på tvers!

Berit Øksnes Sogneprest, Prest