Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Anne-Kari Holm kåserer om livet sitt på Idd Mannsforening

Anne-Kari Holm kåserer om livet sitt på Idd Mannsforening

publisert: 23. August 2020
Torsdag 27.august kl 18 inviterer Idd Mannsforening til høstens første møte på Karlsholm. Da kommer byens ordfører Anne-Kari Holm på besøk - ikke for å snakke politikk, men for å kåsere om noen av sine mange opplevelser "Langs livets landevei"!

Anne-Kari Holm hadde sine barne- og oppvekstår i hovedstaden. Deretter ble hun student i Frankrike, og som yrkesaktive har hun jobbet både i Danmark og i flere lederstillinger her i landet. Til Halden kom hun på starten av 90-tallet. På møtet i Mannsforeningen har hun lovet å gå bak politikerrollen og fortelle fra sine mange opplevelser "Langs livets landevei"!

Ellers blir det flott sang av en utvalgt gruppe fra Greåker Frikirkes Mannsmusikk og Ord for kvelden av sokneprest Kjell Halvard Flø. Og selvsagt blir det også god til tid til mat og prat - alt under forsvarlige smittevernforhold!

Vi ønsker alle menn hjertelig velkommen!

Menighet
Aldersgruppe