Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Blomstergudstjeneste i Berg søndag 21.juni

Blomstergudstjeneste i Berg søndag 21.juni

publisert: 18. Juni 2020
I god tradisjon har vi denne søndagen fokus på blomster og det som gror nå.

Denne søndagen samler vi oss på plassen og i hagen, foran Berg kirkestue. Ta gjerne med stol! Noen stoler finnes.

Kl 10: Denne gangen blir det ingen vandring, med de som ønsker kan høre botaniker Marit Eriksen fortelle om villblomster og planter – og knytte en «kirkebukett» sammen med henne.

Kl 11: Vi feirer gudstjeneste – og synger sommerens salmer og sanger, og har med oss Roald Tobiassen på flygelhorn, Vår kantor Maria Haug Johansen og koret i Berg kirke; Søndre Borg vokalensemble. Marit er med i gudstjenestens preken – og det er også prest Kristin Bakkevig. Vi feirer nattverd sammen.

Kirkekaffen hører med – Denne gangen serverer vi en is – og det fint om de som kommer har med seg egen kopp.

Vi gleder oss til sommergudstjenesten ute under sommerhimmelen!

Velkommen!

Berg menighet.