Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Gudstjeneste fra Berg kirke søndag 3. mai

Gudstjeneste fra Berg kirke søndag 3. mai

publisert: 03. Mai 2020
Denne søndagen hører vi om hvordan Jesus forbereder disiplene på at han skal dra fra dem, men samtidig lover dem, og oss, at vi skal sees igjen. I vakre Berg kirke feirer sogneprest Kristin Bakkevig gudstjeneste med en håndfull medarbeidere og frivillige, og vi håper du også vil være med på gudstjeneste denne lille halvtimen.

Medvirkende:

Kristin K. Bakkevig
Maria H. Johansen
Arild Elnes
Tirill Skram
Elin Hammer Torp
Sangere og frivillige fra Søndre Borg vokalensemble og Berg menighet.

Rett etter gudstjenesten blir det kirkekaffe på Facebook - da inviterer vi til det vi har kalt "Kirkekaffekonsert med 8 søte svisker, 1 surt piano og en saxofon". (Videopremiere kl 10:32.)

Vi benytter en innbygd videospiller fra Facebook for å vise videoen her på denne siden. Hvis du av en eller annen grunn ikke får opp videospilleren ovenfor kan du se denne og tidligere publiserte videoer direkte på Facebook. Du trenger IKKE ha eller opprette en Facebookkonto for å gjøre dette.