Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Til fellesskapet i Berg menighet

Til fellesskapet i Berg menighet

publisert: 04. April 2020
"Påsken er ikke avlyst" - det hører vi ofte - og det er sant! Men som fellesskap og som kirke strever vi oss fram til hvordan vi skal feire påska - sammenj

Aller først det som ofte ligger øverst i tankene og handlingene i disse dagene: Det digitale. Jeg vet at ikke mange går inn på hjemmesidene. Mange flere er på facebook. Men jeg håper at vi kan hjelpe hverandre "inn" til disse digitale kanalene. Noen kan mer enn andre. Hjelp hverandre - over telefon - å finne fram, gjør hverandre oppmerksomme på at det finnes et sted hvor kirken i Halden er tilstede )- og hvor det også kommer noen drypp fra Berg. ..Mange av dere bruker nettbank. Da er denne hjemmesida enkel å finne fram til (Gi "oppskriften videre":

på nett: www.halden.kirken.no (Herfra finner dere inn til: Hva skjer? - Hvilke menighet: - Berg menighet)

Facebook: den norske kirke halden

Og så det som ligger øverst i hjertet nå: Vi går mot påske - og vi går mot påske i en tid som er annerledes og usikker. Vi trenger påskens budskap mer enn noensinne! Vi trenger også ettertanke og stillhet nå. Det blir så mange ord ... derfor har jeg ikke lyst til å komme med flere. Men henvise til det vi kan samles om denne uka mot påske (www.halden.kirken.no / eller facebook: den norske kirke halden ) Her kommer det til å være (nesten) daglige meditasjoner sammen med et kunstuttrykk og J.S. Bachs toner fra orgelet, det er salmer og det er andre innspill - fra ulike deler av kirka vår i Halden.

Til slutt:

Det bildet som følger med denne saken - er et bilde jeg er gla for å ha med meg - et bilde av den omsorg Jesus har for hver enkelt.

Og denne keltiske velsignelsesbønnen følger meg inn i den stille uke:

Må du, Kristus, som går med sårede føtter,

vandre sammen med oss på veien.

Må du, Kristus, som tjener med sårede hender,

la våre hender virke i tjenende kjærlighet.

Må du, Kristus, som elsker med et såret hjerte,

åpne våre hjerter for kjærligheten.

(fra keltisk bønnebok)