Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Utsatt konfirmasjon?

Utsatt konfirmasjon?

publisert: 16. Mars 2020
I dag, 16.03.2020, har Den norske kirke sentralt gått ut med anbefaling til alle menigheter om å utsette konfirmasjoner til etter sommeren. Her i Halden har vi foreløpig ikke tatt en avgjørelse om hva vi gjør med planlagte konfirmasjonsgudstjenester, men vi kommer med mer info om dette i løpet av denne uken. Hvis dere har synspunkter/ønsker om hva vi bør gjøre med dette inviterer vi dere til å legge igjen en kommentar.

Vi har opprettet en Facebookgruppe (https://www.facebook.com/groups/haldenkonfirmant/) for konfirmanter i Halden. Vi oppfordrer alle konfirmanter til å bli med i denne gruppen.

Hvis dere har synspunkter/ønsker om hva vi bør gjøre med dette inviterer vi dere til å legge igjen en kommentar på Facebook:

Er det ønskelig for konfirmantfamiliene å få beskjed nå med en gang om at konfirmasjon blir utsatt, og så få en ny dato så kjapt som mulig, eller vil det være ønskelig at vi ser ut utviklingen frem mot påske og tar en avgjørelse da?

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog