Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Noen lokale konsekvenser av smitteverntiltak

Noen lokale konsekvenser av smitteverntiltak

publisert: 13. Mars 2020

Menighetskontoret og kirkevergekontoret i Os Allé 13 stenges fra fredag 13.03. for besøkende. Sørgesamtaler foregår nå fortrinnsvis pr telefon eller andre digitale medier. Hvis dette av ulike grunner blir vanskelig for de pårørende kan sørgesamtaler foregå i 3. etasje i Menighetssalen mellom prest og noen få pårørende.

Sentralbordet er betjent mellom 10:00-14:00 på 69 17 95 30.
Kirkevergens kontor nås på e-post: fellesraadet@kirkenshus.halden.no
Menighetskontoret nås på e-post: halden@kirkenshus.halden.no

Det meste av kirkelig aktivitet utgår frem til nye retningslinjer kommer. Les mer om dette her.

Det innføres inntil videre restriksjoner ved begravelses- og bisettelsesseremonier:

Kun nærmeste pårørende og et maksantall på 30 personer til stede. Kun Os kapell vil benyttes til seremonier i tiden fremover.

Ved kistebegravelser på andre kirkegårder enn Os, blir det jordpåkastelse inne i kapellet, familien/pårørende bærer kisten ut i bilen og kun begravelsesbyrå kjører kisten til den kirkegården den skal settes ned.

Dersom du har planlagt dåp i nærmeste fremtid, kan du regne med å bli kontaktet om ikke lenge.

Informasjon om konfirmasjonsgudstjenester og undervisning vil komme fortløpende.