BABYSANG

publisert: 01. September 2020
Bli med på babysang i Berg kirke! Mandager kl. 11.00 - 12.00. Oppstart 7. september 2020.

Babysang passer for alle babyer fra 0 – ca. 12 måneder i følge med en voksen!

Babysang er en enkel musikalsk hjelp for å stimulere og utvikle barnet ditt. Det er en flott mulighet til å friske opp gamle sangleker og barnesanger – i et hyggelig miljø sammen med andre småbarnsforeldre. Fosteret har vært omgitt av lyder og rytmer i mors mage. Åndedrett, bevegelser og hjerteslag er barnets første uttrykksformer. ”Jeg kan ikke synge” sier vi ofte. Likevel er musikalsk utfoldelse viktig, og for ditt barn er din stemme den vakreste i verden. Det handler om trygghet og gjenkjennelse.

Påmelding til kateket Runar Godø via e-mail: runar.godo@halden.kommune.no eller pr. SMS/tlf.: 91100056

Kursledere:  Berit Øksnes og Iselin Andersen Gjøstøl
Kursavgift: Kr. 100, inkl. CD eller bok