Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Musikalsk adventskalender del 2 av 4 - Mary, did you know?
Tistedal kirke - julekirken

Musikalsk adventskalender del 2 av 4 - Mary, did you know?

publisert: 08. Desember 2019
Vår lille musikalske adventskalender fortsetter, og i dag har vi altså kommet til 2. søndag i advent. Hver søndag før jul gir vi deg en ny julesangvideo; sitt ned, slapp av, senk skuldrene og lytt.

Dagens julesang er en moderne klassiker. "Mary, did you know?" ble opprinnelig gitt ut av Michael English tidlig på 90-tallet, men den er også spilt inn av en rekke kjente artister etter det. Mange kjenner den nok i vokalgruppa Pentatonix' versjon fra 2014.

Her fremføres den av Haldens egen Jenny Norheim, med far Jan Erik bak tangentene. De tar oss med til vakre Tistedal kirke - ofte omtalt som "julekirken" på grunn av motivet på altertavlen.

Hvis du vil ha litt mer påfyll av julestemning midt i førjulsstyret anbefaler vi å ta turen til enten Tistedal kirke, Immanuels kirke eller Idd kirke i kveld klokken 18. I alle disse 3 kirkene kan du bli med og synge julen inn i kveld sammen med dyktige sangere og musikere - og alt er gratis!

(ikke autopost til facebook)