Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Lysmesse for konfirmantene i Rokke og Halden menigheter

Lysmesse for konfirmantene i Rokke og Halden menigheter

publisert: 27. November 2019
Alle konfirmantene møter i Rokke kirke kl 1700!

Lysmesse i Rokke kirke søndag 1/12 – «9 lessons and carols»

På søndag skal alle konfirmantene i Rokke og Halden være med på lysmesse i Rokke kirke inspirert av den engelske tradisjonen med "A festival of 9 lessons and carols" - 9 lesninger og julesanger. Dette blir en stemningsfull og fin kveldsgudstjeneste hvor vi skal få høre flere av de viktigste bibeltekstene om Gud som kommer til verden og synge en nydelig bukett med julesanger.

Foreldre, søsken og annen familie er spesielt invitert, men be gjerne med dere faddere, naboer og andre!

Konfirmantene skal være med og gå i prosesjon, tenne lys og lese tekster, og dere må derfor møte i kirken klokken 17:00. (Foreldre etc. trenger ikke komme før rett før kl 19).

(Vi begynner å øve allerede på torsdag, så det er viktig at alle kommer på denne samlinegn også.)

Velkommen!

PS: 13/12 kl 06:30 er det Luciamorgen med konfirmantene i Berg kirke. Hvis du som er konfirmant i Rokke eller Halden menighet har lyst til å være med på denne får du den godkjent som en av dine 4 fritt valgte gudstjenester. :-)