Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Orgelmester kommer til Os kapell!

Orgelmester kommer til Os kapell!

publisert: 27. November 2019

Mesterorganisten kommer til Os kapell den 30.11. kl. 12:30

Lørdag midt på dagen holdes det matinèkonsert i Os kapell.

Organistene i Halden kan love et program for alle , når orglet får sin store prøve under van Vliet sine fingre.

Han har turnert store deler av den vestlige verden med stor tilstrømning til sine konserter.

Med sin base i Holland har han gode røtter i våre felles kirkemusikalske skatter.

Programmet har stor spennvidde ; fra barokk til vårt tids romantiske tonespråk .

Som komponist har han skrevet velklingende kirkelig bruksmusikk. De fleste vil nikke gjenkjennende til koralmelodier

som presenteres i ny drakt. Orglet som instrument kan både hviske , stemme til andakt og bruse i mektige og jublende klanger.

Hele menyen kan nytes en times tid for avstressende musikkopplevelse. Det behøves også i travel førjulstid!

Billetter vil finnes ved inngangen

Jan Erik Norheim Organist