Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Velge aktivitet

Velge aktivitet

publisert: 11. Oktober 2019
I løpet av konfirmantåret skal alle konfirmantene i Rokke, Berg og Halden være med på et Trosopplæringsarrangement for barn eller annet menighetsarbeid. Vi har nå satt opp en "smørbrødliste" med aktiviteter dere kan ønske fra. Ønsker må registreres senest mandag 14. oktober kl 1500.

Hva skjer etterpå?

I løpet av tirsdagen setter vi opp en liste med hvem som skal være med på hva og legger den ut her.

Hva om det ikke passer?

Hvis ingen av de tingene som står her passer for deg er det også mulig å finne andre oppgaver, som feks. ministranttjenest i gudstjenester ifbm. jul eller påske eller andre oppgaber i menigheten din. Ta i såfall kontakt med Johannes (jwh@kirkenshus.halden.no) for å avtale nærmere.

Prioritering etc.

På noe av alternativene er det begrenset antall plasser, derfor kan du angi flere alternative ting di kan tenke deg å være med på. Hvis du har lyst til å være med på MER enn et alternativ er det selvsagt bare fint; da skriver du det opp i eget felt for dette.

Her er alternativene du kan velge:

Lage ungdomsgudstjeneste (27. oktober)

Denne søndagen er det ungdomsgudstjeneste i Berg kirke kl 18. Alle konfirmantene i Rokke, Berg og Halden er med der. Vi vil gjerne ha med en gjeng som kan være med og lage denne gudstjenesten sammen med Johannes, Maria (organist) og Berit (prest). Oppgaver kan være alt fra å lese bibeltekst, spille skuespill, være forsangere eller være med å skrive bønner og preken. Vi møtes i Berg kirke kl 13 og blir der helt til gudstjenesten er ferdig på kvelden (ca kl 1930). Vi serverer pizza før gudstjenesten til dere som blir med og lager den.

Antall plasser: 15

HalloVenn (31. oktober)

Stort arrangement for barn i alderen 3-12 år i Remmenhallen. Du møter kl 17:00 og hjelper til med opprigg, leker og aktiviteter for barn og nedrigg/rydding til ca kl 21. Fullt kjør, hundrevis av unger og enorme mengder godteri. Vi trenger MANGE folk denne kvelden!

Antall plasser: 40

LysVåken (16. - 17. november)

6. klassingene inviteres til overnatting i Immauelskirken. Du er med som medarbeider. Fra lørdag ettermiddag til etter gudstjenesten på søndag. Kanskje får du være nattevakt...? Du kan få sove hjemme hvis du ønsker det. De som skal hjelpe til på Lys Våken må være med på et planleggingsmøte en kveld i forkant av arrangementet.

Kirkerotteteater (19. november)

Denne kvelden er det dukketeater for småbarn i Immauelskirken. Vi trenger noen som kan hjelpe til med bilettsalg, publikumsverter, kiosksalg og annet praktsik. Kanskje også sminke noen barn i køen? Dere møter i Immauelskirken kl 16:30, og er ferdig ca kl 20.

Tårnagenthelg (25.-26. januar)

8-åringene inviteres til "agentsamling" i Rokke kirke på lørdagen og tårnagentgudstjeneste på søndag. Du får praktiske oppgaver, leker med barna, etc. Her får du også sjansen til å utforske Rokke kirke fra under gulvet til øverst i tårnet. De som skal hjelpe til på Tårnagenthelg må være med på et planleggingsmøte en kveld i forkant av arrangementet.

Antall plasser: 6

Et sted å være (Annenhver lørdag kl 19, Rokke bedehus)

Annenhver lørdag er det ungdomsklubben "Et sted å være" på Rokke bedehus. Hvis du velger dette alternativet er du med på tre klubbkvelder i løpet av konfirmanttiden din.

Antall plasser: 250 ;-)

Registrer dine valg her innen mandag kl 15:

Johannes Wilberg Halvorsen Menighetspedagog