Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Torsdagskveld i Berg kirke 24. oktober med Halden trekkspillklubb

Torsdagskveld i Berg kirke 24. oktober med Halden trekkspillklubb

publisert: 11. Oktober 2019
Tema for torsdagskveldene i Berg denne høsten er ”Historiene vi forteller”. Denne torsdagen har Trekkspillklubben og kulturutvalget i Berg vevet sammen et vakkert program av musikk og hverdagspoesi.

Historier kan fortelles på så mange vis. Med musikk og med ord. Denne kvelden veves det sammen.

Denne torsdagskvelden i Berg kirke vil trekkspillklubben bl.a. spille sakral musikk som Panis Angelicus, og Mozarts vakre ”Elvira Madigan”. Vi får også høre Jämtlandsk bruremarsj og Taubes Pierina – og mye mer.

Det er kulturutvalget i Berg menighet som formidler - i form av bl.a. Børlis, Skjæråsens og Haldeis Moren Vesaas’ diktning.

Torsdagskveld i Berg kirke 24. oktober med Halden trekkspillklubb

Halden Trekkspillklubb har et allsidig program arrangert med flere stemmer, som består av mange ulike sjangre. De har også et stort kirkeprogram og har bl.a. spilt konserter i De Norske Sjømanns­kirkene i Gøteborg, Hamburg, København og Stockholm, i kirker i Danmark, og de siste årene har Klubben i tillegg spilt i flere lokale kirker. Kirkene er fantastiske lokaler for musikk og mange blir overrasket over at trekkspillet kan brukes til annen musikk enn det som tredisjonelt forbindes med trekkspillmusikk. Noe som er verdt å merke seg er at vår folkekjære fiolinist, Arve Tellefsen, gjerne snakker om egen glede over trekkspillmusikk.  

Kulturutvalget og Berg menighet ønsker velkommen til det vi håper og tror blir en vakker kveld!

 

Finn veien hit:

Halden kirkelige fellesråd

Os Allé 13
1777 Halden

 

Powered by Cornerstone