Hva skjer?/Nyhetsarkiv/Army Gospel synger på gudstjeneste i Immanuels kirke

Army Gospel synger på gudstjeneste i Immanuels kirke

publisert: 26. August 2019
Søndag 01. september kl. 11.00 inviteres du til Immanuel kirke for å høre Army Gospel synge.

Denne søndagen inviteres du til Immanuel kirke for å høre hva 30-35 tente gospelsangere kan levere sammen med et dyktig band.  Vi lover en stor musikalsk opplevelse og er sikker på at koret vil være med og løfte gudstjenesten.

Army gospel er kjent som et av de aller beste (om ikke det beste) korene i Halden, og har de senere årene gjort rent bord i Haldens egen versjon av Korslaget. Koret hører til i Frelsesarméen i Halden hvor de også har sine ukentlige øvelser. Med sin dyktige og inspirerende dirigent Linda og korets pianist med band er vi sikker på at du vil ha stor glede av å høre koret synge på søndag.

Jan Boye Lystad Sogneprest